Najnovšie recenzie zo sekcie Foto - Video batérie
Akumulátor bez problémov.
Akku bez problémov.
Vydrží o niečo menej ako originál Panasonic, ale za tretinovú cenu sa človek nemôže sťažovať...
- dá sa nabíjať v origo nabíjačke
- komunikuje s fotoaparátom
potreboval som záložnú núdzovú baterku.
spĺňa presne to, čo som očakával. Komunikuje s fotoaparátom ako originál, dá sa nabíjať v origo nabíjačke
- rýchle dodanie
Znackovy vyrobok. Vysoka kapacita. Zatial bez problemov.
- uvidíme časom ako udrží kapacitu, škoda že už je problém zohnať originál NIKON batériu k starším foťákom
- Bolo kompatibilné s foťákom, aj rozmery sedia a batéria sa dá bez problémov vybrať (na rozdiel od niektorých produktov
- Batéria mi prišla nabitá asi na 70 percent. Je super, že nebola vybitá, to by jej ešte viac ubralo na kapacite.
- Batéria utiahne foťák iba asi 105 minút, stará (asi 6-ročná) originálka Sony viac ako 120 minút. Uvidím, ako bude kapacita klesať ďalej.
Žiaľ zatiaľ sa mi nepodarilo kúpiť kvalitnú náhradu originálnej batérie. Táto aspoň na pohľad funguje.
- Slabá
- Rovnako kvalitný ako originál.
- Super produkt
- za mna super kapacita..cena ujde...
kupoval som bateriu do fotoaparatu Olympus u-tough 3000...existuju aj mensie kapacity,napr. len okolo 500-620... Tato je vyssia kapacita a blizi sa originalu....Bola na sklade,a hned za 2 dni bola v Alza boxe,ktory je nastastie blizko :))
Zatiaľ iba prvý krát odskúšané
- kompatibilný s originalom
o niekoľko desatín mm hrubší ako original !
- Produkt pasuje a ma vyššiu kapacitu ako originál.
- Velmi spokojny
Štandardná batéria.
- Bateria zatial funguje ako ma
- rychlost dodania dufam že vydržidlho
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »