Najnovšie recenzie zo sekcie Foto - Video batérie
Funkčná a lacnejšia alternatíva k originálnemu akumulátoru Sony.
Funkčná a lacnejšia alternatíva k originálnemu akumulátoru Sony.
- Výborná náhrada
- Už mám tretiu a ani jedna zatiaľ nesklamala, fungujú jak originál bez problémov aj v tele fotoaparátu aj v battery gripe, proste výborná alternatíva.
Predáva sa bez krytky kontaktov, čo je trošku škoda, , hľadiska bezpečnosti a celkovej ochrany pred poškodením pri prenášaní alebo tak, ale tak zas, krytka sa dá zohnať na internete za pár eur.
- Funguje bez problémov
- Nezistila som
Odporúčam obchod, aj produkt.
- Nie je to originál batéria. Ale keď porovnám cenu a výdrž batérie je adekvátna. Výdrž cc 180 min natáčania.
- kapacita
- Mám ju mesiac, zatiaľ funguje dobre
- Odskúšané aj pri foťáku MKIII a R6 - funguje zatiaľ dobre v oboch
Zaujímalo by ma, ako dlho vydrží dobre fungovať. Je to len mesiac - zatiaľ nevykazuje stratu výdrže, tak uvidíme ešte neskôr.
- Vyrazne cenovo vyhodnejsi oproti original baterii
- Vacsia kapacita ako original bateria
Iba čas ukáže, či batéria vydrží dlhšiu dobu...
Ok
- spokojný
- nemám nič
Som spokojný, hlavne z cenou oproti originálu.
Tretinová cena v porovnaní s originálnou batériou, výdrž rovnaká.
- kapacitne väčší ako originál
výhoda
- Originál výrobok, robí čo má, takže spokojnosť.
Podľa mňa zbytočne vysoká cena, keď batérie tretích strán sa dajú zohnať za menej ako polovicu ceny originálu. Osobne som takéto využíval vyše roka, bez najmenšieho problému, dokonca s o čosi lepšou výdržou. Bohužiaľ Sony si to ošetrilo vo firmware fotoaparátov a takto nám vyťahuje groše z peňaženiek :(
- Zly popis produktu, nizsia kapacita
Podla popisu ma mat bateria kapacitu 1010 mAh. Ale v skutocnosti mala 800 mAh. Produkt som reklamoval s tym, ze nech mi daju 1010 mAh bateriu, alebo vratia peniaze.
- Lacná alternatíva originálu
- Vyhotovenie nie je bohviečo, dlho nevydrží
Obal batérie je len nalepená fólia, pri neopatrnom zachádzaní batériu doslova roztrhnete. Inak v pohode, ako záložná batéria funguje, nabiť sa nabije, používať sa dá.
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »