Najnovšie recenzie zo sekcie Foto - Video batérie
Funguje ako originál batéria/Výdrž.
- Pasuje do fotoaparatu.
- Dlha vydrz.
Veľmi promtná dodávka.
Prijatelna cena
Funguje bez problémov
- Niekoľko krát som kúpil neoriginálne produkty ku kamere Canon HV 30. Batérie síce išli, ale ich životnosť bolo mizerná, a hlavne som sa nemohol spoľahnúť na kapacitu , uvedenú k produktu. Musel som si zakúpiť viac kusov, aby som mohol na jednom výlete urobiť záznamy, ktoré som plánoval. Preto jednoznačne odporúčam orientovať sa na originálny produkt BP 820, aj keď je drahší, ale je spoľahlivý.
- S ohľadom na kvalitu je drahší.
Podľa mojich doterajších skúseností jednoznačne odporúčam orientovať sa na originálne batérie.
Mal som isté obavy na základe recenzii ( avšak na produkt iného výrobcu ), že nebude komunikovať s mojim fotoaparátom NIKON D 7000.
Zdroj funguje bez problémov s týmto fotoaparátom, S org. nabíjačkou zatiaľ neviem. K nabíjaniu som sa ešte nedostal.
- Cena, kapacita
Výhodný pomer kvalita/cena
- Originálna batéria
- dobrá ale aj drahá...
- kompatibilita
- generický produkt, ktorý vyzerá totožne ako mnohé oveľa lacnejšie akože-"značky"
- rozdiel je len v nálepke
V podstate by som napísal to isté ako pri batériách T6 power BLC12, pretože to vyzerá byť úplne ten istý generický produkt len s inou nálepkou, za skoro dvojnásobnú cenu. Bežne mám s batériami AVACOM dobré skúsenosti, ale pri tomto produkte som menej nadšený. Originálnym batériám sa nevyrovnajú. Panasonic robí jedny z najlepších batérií na svete (napr. obľúbené Eneloop, batérie do automobilov Tesla, ale aj veľmi kvalitné akumulátory do Lumixov, jedny z najlepších vo fototechnike vôbec) ... a je to vidieť, náhrady im nesiahajú ani po členky. Ľutujem svoje rozhodnutie kúpiť náhradu, a už sa k takémuto "šetreniu" neuchyľujem.
- tretinová cena v porovnaní s originálom
- čerstvo nabité vydržia skoro ako originálne
- výroba je dobrá, nerozpadajú sa ani nelámu
- nesprávna indikácia zostávajúcej batérie
- rýchlo sa vybijú keď sa nepoužívajú
- generický produkt s doplnenou nálepkou. vyzerá identicky ako napr. avacom a ďalšie
Napriek nízkej cene nimi nadšený nie som. Viackrát sa mi stalo, že som potreboval fotoaparát, zapnem a úplne mŕtvy. Pritom keď som ho odkladal, ukazovalo to plnú batériu. Sú veľmi nespoľahlivé, mám odskúšané, že keď ich nechám vo foťáku pár týždňov bez používania, úplne sa vybijú. Keď sú čerstvo nabité a ak ich človek často používa, sú v pohode. Treba sa ale pripraviť na to, že foťák ukazuje dlho tri paličky a potom zrazu low battery- koniec, takže vždy jedna čerstvo nabitá v zásobe. Kúpil som si tri, ale keby som mohol, vymením ich za jednu originálnu, na ktorú sa môžem spoľahnúť.
- Bateria v kamere funguje, za malo penazi sa da opat natacat
- Kapacita sa zda ok
- Nema vnutornu elektroniku, takze nekomunikuje s kamerou, nevie ukazat stav baterie ani zostavajuci cas nahravania
- Na kamere treba po KAZDOM zapnuti potvrdit, ze chceme bateriu pouzivat, kedze ju kamera nema ako nacitat
- Kamera nenabija bateriu. Nabija sa cez vlastny samostatny konektor adapterom od kamery - ziadna elektronika = ziadne automaticke vypnutie = pravidelne prebijanie = skora smrt baterky
I ked je cena velmi priazniva a pouzivanie baterie mozne, je to neprakticke a koli absencii moznosti automatickeho (ukoncenia) nabijania bude zivotnost znatelne skratena.
Uz by som nekupil (a keby sme nestratili ucet, tak by som ju vratil).
Treba o cosi drahsiu s elektronikou (ako niektori hovoria: s cipom).
Je to štandardná batéria pre môj nový fotoaparát. S fotoaparátom bola dodaná jedna batéria. No potrebujem ešte jednu, aby sa mi nestalo, že kvôli batérii by som nemohol urobiť fotografie.
- používam roky
Kvalitné spracovanie neoriginálnej batérie, rozumná cena, dostupnosť tovaru
ok
- Slabá výdrž
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »